Hét adres voor lekker biologisch vlees

De biologische slagers van De Groene Weg maken zich al sinds 1981 iedere dag sterk voor lekker, biologisch en ambachtelijk vlees. De Groene Weg is opgericht door vakmensen met verstand van het slagersvak en oog voor kwaliteit en duurzaamheid. De slagers stellen hoge eisen aan het vlees en kunnen daardoor een veilig en vooral lekker biologisch kwaliteitsproduct garanderen.

Authentiek lekker vlees, ambachtelijk gemaakte worsten en eigengemaakte vleeswaren vindt u terug in de toonbank van onze biologische slagers. Tegelijkertijd zijn de slagers en hun medewerkers als geen ander in staat om ouderwets lekker vlees te presenteren in een modern jasje. Want ook voor een mooie fondueschotel of een complete biologische barbecue bent u bij De Groene Weg aan het juiste adres.

Traditie & ambacht

De Groene Weg slagers zijn van de ambachtelijke stempel. Biologisch vlees wordt namelijk geproduceerd met het oog op een gezond evenwicht tussen mens, natuur en dier. Niet voor niets kiezen onze slagers er bewust voor om alleen maar te werken met vlees dat geproduceerd is volgens biologische tradities. Maar bovenal smaakt biologisch vlees nog authentiek lekker. Veel van de vleeswaren maken de slagers daarom zelf. Uiteraard zonder chemische toevoegingen. Tegelijkertijd zijn de slagers en hun medewerkers als geen ander in staat om ouderwets lekker vlees te presenteren in een modern jasje. Want ook voor een mooie fondueschotel of een complete biologische barbecue bent u bij De Groene Weg aan het juiste adres.

Meer dan vlees

Onze slagerijen bieden naast vlees ook steeds meer andere biologische producten aan. Bijvoorbeeld biologische wijn, waarbij ze u ook kunnen adviseren bij een goede wijn & spijs combinatie. Dus kom eens langs bij een van onze slagerijen om te zien wat ze u nog meer te bieden hebben naast lekker biologisch vlees.